lunes, 7 de mayo de 2012

CONSELLS PRÀCTICS PER TENIR CURA DEL COS DE CAP A PEUSUna molèstia insistent a la mà, una tibantor al coll que no acaba de passar o un mal d’esquena d’aquells que et deixa fora de joc durant un parell de dies. En més o menys grau, tots hem viscut l’experiència d’un dolor muscular que ens ha fet la guitza durant uns quants dies, i en canvi rarament ens hem aturat a pensar què hem fet per provocar-lo i com podríem evitar una recaiguda.

En aquest llibre ELS SECRETS DEL FISIOTERAPEUTA, el fisioterapeuta Lluís Puig revela, amb la seva claredat habitual, les claus per prevenir l’aparició d’aquestes lesions i fer minvar la incidència dels dolors musculars i articulars. En un repàs complet de totes les parts del cos i la seva evolució al llarg de la vida, explica quines són les zonesmés sensibles, com es produeixen les lesions més freqüents i dóna consells pràctics i fàcils de seguir per evitar-les a temps.

A més, explica els problemes posturals concrets que es presenten en funció de la feina que fem —drets, asseguts, manejant pesos, fent gestos repetitius, etc.— o de l’esport que practiquem, i ofereix una col·lecció exhaustiva d’estiraments, exercicis i recomanacions especialitzades per protegir- nos els músculs i les articulacions en tot moment.


Al final de cada capítol trobarem una pauta senzilla d’exercicis que resulta molt eficaç per prevenir els dolors musculoesquelètics tant en la vida diària com a la feina o fent esport.

Lluís Puig dóna resposta a alguns dels dubtes més habituals sobre com es pot alleujar el dolor un cop ja hi és i fa suggeriments que ens seran molt útils per evitar que es
torni a repetir.
La TEVA OPINIÓ envers el llibre és important deixa-la a continuació en forma de comentari. El desig d'aquest blog és que la gent que hagi llegit aquest llibre o l'anterior  pugui deixar per escrit la seva opinió i els seus suggeriments de cara a un futur nou llibre. Està fet amb el propòsit de poder seguir millorant..


A més us proposo un JOC:


Sabeu quin és el principal Secret que amaga el Llibre, a veure si m'escriviu dient-me quin creieu que és el principal secret que amaga el Llibre?


Us dono una PISTA:  No hauríem d'anar a veure el fisioterapeuta tant sols quan estem lesionats, també el podem anar a veure per fer.......


Espero les VOSTRES OPINIONS i RESPOSTES AL JOC.

2 comentarios: